Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
Skyping with sys ;)
Friday, 9 December 2011 | 22:19 | 0 Rain[s]

hey readers , bloggers , stalkers and who read and follow my blog :) 
hehe , okay :) sini , nak mula dah tau ni ? baca elokelok ;) pfttt , 

heyy , tau tak ? tau tak ? haihhh , tau tak ? malam tadi ann , ann ann , kita skyping dengan kakak kita lah :) hihi , alahai , sayangnya kita kat dia kan ? hihi , kakak sangat lah awesome kan ? hikhok ;) pukul 3 pagi baru habis skyping kan ? alahhh , bestnya ;) hihi , walaupun kakak asyik off on off on , takpe ohh :) adik tak kesah , adik tunggu kan ? alahai , rindu pulak dah ! pftt ;) ohh mai goshhh ! kakak kita sangatlah comel , kita sayang lebihlebih pulak kat die , hihi , wanna see ? come on , haa , nah ! tengok elokelok tau ? pffft ;)
















alahaii , kita tak tau lah berapa banyak kakak kita tangkap , kita download jelah :) hehe , kita tak reti nak amik gambar macam ni , hihi , kakak sha , sory tau ? kita main amik je ;) hihi , kenapalah kakak edit kan ? kalau tak boleh tengok muka kakak kita yang omeyy omeyy tu :) hihi , kita selalu buat muka samasama kan ? alahai , sweet nya kita duaa , hihi , okay lah , sampai sini je entry kali ni , bye , takecare , Assalamualaikum :)


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post