Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
sabar okay ?
Monday, 12 December 2011 | 10:11 | 0 Rain[s]


hey readers , stalkers , bloggers . and heyy there :) 
sebenarnya , entry ni kita buat untuk kakak Sharifah kita , okay ? hihh :*

Kakak kita Sharifah Najiha Syed Mustaffa , kakak asyik badmood je , kenapa ni ? Anyonononnon , cerita lah dekat kita :) kita sedia membantu niiiii ;) hihi :* kita tau , kakak kita baik , so , kakak sabar okay ? kakak kita tak comel ohh kalau badmood je , hihi , chill okay ? adik ade tepi kakak ni haa , 

ehhh kakak , jaga diri tau ? adik tau ada orang carik pasal dengan kakak , ce gitau sape orang tu ? sini nak kick-kick sikit , berani ehh dia sakitkan hati kakak kita yang omeyy omeyy ni , hihi :* kakak , kakak sabar okay ? ni je yang kita boleh pesan dekat kakak , hihi , much love from your sys , hihi , kita sayang kakak tau ? sabar okay ? 

kakak , sabar okay ? ALLAH sayang orang yang sabar , kita tau kakak baik , <3

hihi , kbai , much love , Assalamualaikum :)


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post