Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
Sunday, 11 December 2011 | 09:21 | 0 Rain[s]
heyy readers , stalkers , bloggers and who follow my blogg , hey :))) 
kita cuma nak cakap , kita sayang kakak kita sangatsangatsangat , kita sayang dia dalamdalam sedalam lautan atlantik tau ? suka hati korang lah nak cakap belakang kita ke , kutukkutuk kita ke , kita tak kisah , janji kita tak kacau hidup korang , so , jangan busy body okay ? just go on , :* hihi , lari tajuk pulak , ;)) kita sayang kakak Sharifah Najiha Syed Mustaffa kita tau ? hihi . dia kakak kita yang sangat gila plus sengal , ni lah ayat kita dua orang kalau chitchat kan ? gila ! haha , humhum , kepada Capital D , kita bukan nak sakitkan hati awak tau ? duadua kita sayang enn , hihi , ;)


p/s : Kakak Sharifah Najiha Syed Mustaffa , hihi , tengok tu , kita pekatkan warna tulisan tu , kakak mesti nampak kan ? kalau tak nampak . kakak gila ! haha , joking , sengal :P hihi , seperti yang kita cakap dekat kakak tadi , kalau kita tepi kakak , kita nak kakak peluk kita , n kita taknak kakak tinggalkan kita , sebab kita sayang sangatsangat dekat kakak , rite ? hihi , 
andand , kita teringin sangat jumpak kakak , ;* hihi , hope kakak terharu okayy ? hihi ,

Iloveyoutwothreefourfivesixseveneightninetenthousandmillion , pftt ;* tengoklah , terharu tak ?

okayy lah , sampai sini je entry kita , bye . takecare , much love , Assalamualaikum ;)


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post