Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
bestie kita yang gila :)
Sunday, 11 December 2011 | 22:31 | 1 Rain[s]

hey readers , stalkers , bloggers and hey there :)
kita nak cerita pasal bestie kita yang sangat gila :) hihi , kita suka kawan dengan dia sebab dia ni Si Gila , Si Sengal , Si Superb , Si Baik , Si Comel , Si Tinggi , Si apa lagi taktau lah kan :) hihi , yang pastinya , dia minta sangat dekat Greyson Chance , Randy Pangalila , Bruno Mars n sape lagi ntah , tapi yang ni jelah yang kita tau , hihi , dia suka menggila sangat dengan kita , tapi kalau time dia serius , dia sangatlah serius , kalau time die bosan , kita akan menggila bersama , aisehhh :) kita sayang kau lah Effa , haa , nak tau tak nama penuh dia ? nama penuh dia . Effa Nasuhah bt Ahmad Paudzi , hihi :) nak tengok dia tak ? kita ada gambar dia , korang takde enn , haa :) jangan jeles tau ? hhihi . wanna see ? come on :) see this ;) 




haa , kita dah cakap , dia ni comel :) hiihi , 
p/s : To Effa , kita sayang kau tau ? alahai , kita rindu nak menggila lagi dengan kau , haha :) okay ? takecare , Iloveyou . haha <3

okay lah , sampai sini je , much love , Assalamualaikum :)


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post