Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
awesomegirl :)
Saturday, 10 December 2011 | 09:48 | 0 Rain[s]

hey readers , bloggers , stalkers , hey there ;) 
haa , here I want to share about superawesomesoopadoopagirl that I ever had , Love she so much ;) alahai , kita tak reti lah pulak nak speaking . hihi , nak tau nama penuh n gambo dia ? kita ada , awak ada ? takkan ? an ? hihi , kita sayang dia ohh , ;) nama penuh dia ann , Sharifah Najiha Syed Mustaffa ;) haa , comel kan nama tu ? macam tuan dia lahh , wanna see her ? come on ;) pfttt , jangan mengorat tau ? dia kita punya lah ;)




kita dah cakap kan ? dia ni comel , haa , jangan curik tau ? kalau nak curik , langkah mayat kita dulu , aisehh , kita melawak je lah ;) hihi , 

p/s : kakak sharifah , kita sayang kakak tau ? kita suka kakak gila macam awak , hihi , awak selalu menggila dengan kita kan ? alalala , kita sayang awak lah ;) muahmuah :*

hihi , okay lah , bye , Assalamualaikum , muchlove ;)



Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post