Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
Saturday, 17 December 2011 | 00:13 | 1 Rain[s]
Assalamualaikum ,

Hey readers , stalkers , bloggers . and ! heyy youu <3 hihi ;)
okay , sini baca , agak menyakitkan sikit entry ni kepada yang terasa , so , FIKIR-FIKIRKAN dan SELAMAT BERAMAL ! ;D

wehweh , SEDAR DIRI nah ? kau tua dah pun , bercucu siap , tapi kenapa perangai kau macam TAIK BABUN ? haihh , sory . marah ni . aku tak kisah hang sapa , yang gedik nak carik pasal dengan aku and family aku kenapa ? masalah mental ka haa ? hampa anak beranak sama ja ! tak termasuk mama aku , perangai hang semalam , bagi mama aku terasa hang tau ? aku tau lah hang ni asnjhdhh ! mama aku , anak hang jugak , bukan dua ekor tu ja , hang memang bangang lah orang tua ! jangan sampai , aku tak cakap dengan hang langsung , hang mati pun , aku tak kisah , nak sangat cara macam tu , amek ! sedarlah , hang tu berumur dah pun , dok carik pasal lagi pasaipa ? apa masalah ? hang tau dak ? aku rasa hang taktau , baguslah ! sini aku habaq , baca leklok nah orang tua , FAMILY aku , sikit TAK SUKA dengan perangai hang , berubah lah , be MATURED sikit okay ? pasal family aku , hamboi ! kemain nak tau , kalau tak dapat tau pun . korek lah lubang sampai jumpa rahsia family aku kan ? habis bagus lah tu ? ergh ! sengal , ingat , kami tak seteruk yg hang fikir , seburuk-buruk and sejahat-jahat family and adik-beradik aku pun , sikit pun kami tak kcau hampa , kenapa hampa semua macam ni ? apa yg dengki dengan kami sangat ? last aku ingatkan , ubah perangai , matang sikit aihh , rimas aku tgok dgn hampa , tak boleh orang lebih skit , ada ja yg hampa nak lawan kan ? haihh , pelikpelik ,

Assalamualaikum :)

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post