Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
meluat .
Saturday, 26 November 2011 | 06:39 | 0 Rain[s]

okay , aku meluat . haa :D aku meluat sangat dekat hang ! sangatsangat meluat dekat hang ! meluat , meluat , meluat , meluat dan meluat ! tau sebab ape aku meluat ? sebab hang banyak berubah , berubah gila banyak , taktau macam mana nak kira perubahan dekat diri hang tu , haihh , aku tak suka hang wokkk , hang terasa tak ? kalau terasa hang boleh amek lahh nahh , amek banyakbanyak pun takpe sebab hang berubah ! haa , aku tau hang berubah pun sebab aku , sebab aku selalu buat masalah dekat hang , tapi aku rimas jugak dengan hang ni . 24 jam kongkong aku wokk , rimas dak kalau hang kena kongkong dengan aku ? mesti rimas kan ? cemtu lahh aku mamat oiiy . opss , sory , sebab aku meluat dengan perangai hang , bukan meluat dekat hang , tapi aku meluat dengan perangai hang , tu lah . carik masalah lagi , haihh ! aku rasa text aku dekat hang berlungguk , tapi satu msg daripada hang , Haram takdak wehh , sakit hati kot , haa , terima kasih lahh nah buat aku camni , hang banyak berubah , berubah , berubah , okay , aku akan ulang perubahan ni , haa ! aku tak suka , hang banyak berubah , okay sory , pengulangan ayat , sebab hang berubah ! haihh , aku tak suka lah perangai hang sekarang ! serius aku menyampah , hang boleh baca kan ? so , baca lah bebanyak kali , double triple pun takpe , maybe hang boleh berubah , errr , taik hang nak berubah kan ? hahah ! lawak , berubah ? hmm , okay , aku meluat dengan oerangai hang babun ! :PP 

p/s : kepada sesape yg terasa, boleh lah amek, byebye, Assalamualaikum :D Ily ! muahmuah !

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post