Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
Kakak Darwisha :)
Saturday, 12 November 2011 | 06:37 | 0 Rain[s]
 Assalamualaikum , entry dilah kali ni pasal Kakak Darwisha , kakak yang dilah sayang :)) haa , die ni baik tau tak >> suka dia ! ehh ehh , kite sayang awak tau <3 ! 

11.11.2011 hari bahagia kita kan > acece , perasannya :P hekhek :) 
Kakak Darwisha Comel , kita sayang awak tahu ? jangan tinggalkan kita nahh :)) nak kenal kakak ni > meh nak letak gambar mehh .


Hah ! comel kan ? bertudung sekolah <3 !

Ni lah kakak kami , cute kan > cute daripada kami :))

hah ! comel tak comel tak ? kata comel , kalau tak , taknak kawan , ehh ehh , mane ade , melawak je , okay lah , sampai sini je lah . byebye ! Assalamualaikum , Iloveyou :)


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post