Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
hostel + sekolah menanti :))
Sunday, 13 November 2011 | 23:03 | 0 Rain[s]

hyehye :) hah , japgi kami nak balek hostel dah , agak seronok lah sebabnya last week nak duduk Hostel , nak jumpak kawankawan , haa , agak best ! winkwink , tak sabar nak menunggu masa balek ke hostel tapi sedih jugak nak tinggal abah n mama , haa , tapi takpalah , 4 hari ja , boleh tunggu kot , 

Tak sabar jugak nak pegi sekolah sebab nak jumpak Kakak Darwisha , Abang Sam , Abang Ikram , n tak lupa jugak dekat kawankawan yang kami Sayang Sangatsangat tu lah , haa . Kami takkan pernah lupa jugak nak jumpak Cikgucikgu , semuasemua lah , hee :D 

hmm , aiseh , tak Sabar nak pegi sekolah jaa ni , Tunggu masa ja :D haa , Nanti Missdamnmuch fever datang attack kami pulak . haha , #jiwang jaa kan ? ehh ehh , bila cakap jiwang teringat dekat Abang Sammy pulak , suka mengusik jaa , haha ! 

Kepada semuasemua , tunggu kami nahh , tak sabar nak jumpa :DD hikhok , Okay lah , sampai sini ja entry dilah kali ni . byebye , takecare ! Assalamualaikum :)


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post