Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
sad ! tskkk ;'(
Monday, 3 October 2011 | 02:06 | 0 Rain[s]
arghh ! tension . berape puluh kali dah dilah mintak sambung at die , tapi die masih tak terime . huhu . sedih gyla-gyla . tapi buat ape nak kesah sangat kan sebabnye die belum tentu jodoh dilah . 

okay ! semalam dilah duduk tepi pantai . tenangkan fikiran . then , tetibe msg masuk . dilah pegy lhaa bace . lepas dilah bace , tau tak die kate ape dekat dilah ? AKU BENCI HANG . huh ! hebat kan die boleh cakap macam tu dekat dilah ? kalau tak sayang sangat-2 ! tuh lhaa . laki ni tak boleh nak percaya sangat . suke main kayu tiga , disebabkan die lhaa dila kehilangan semuanya ! hebat kan die ? dulu dilah percaya die sangat-2 tapi sekarang , tengoklah die buat ape dekat dilah . hebat tak hebat die kan ? sabar je lhaa , nak buat macam mane lagi kalau bende dah jadi dah kan > huh ! bangang lhaa kauu !

aha ! tadi dekat sekolah . waktu rehat , nad ade cakap yang die ade send msg at nad , die cakap sekarang die tengah nak carik girlfriend baru ,Ya ALLAH , mase tuh ! tersentap gyla . okay . dilah un buat slambe badak je lhaa kan . nak buat macam mane kalau nasi tuh dah jadi bubur dh pun ! then dilah un cakap lhaa dekat nad biarlah dekat die asalkan die dapat kebahagiaan die kan ? okay , time cakap tuh agak cover lhaa sikit sebab air mate nak mengalir dah . lepas cakap terus dilah lari pegy tempat dilah buat-2 sembang dengan dayah . pegy dekat dayah , dayah buat lawak . hmm ,. okay sikit lhaa time tu . 

sekarang , buat ape kite nak ingat kenangan yang dah lepas kan ?? so , dilah nak buat tak tau je , sebabnye dalam dunie ni bukan die sorang saje laki yang ade . ramai lagi . rasenye dilah tak nak ade boyfriend dah . serik sudah ! yang penting sekarang . dilah dengan hati yang relanya dah pun lepaskan die . so , biar die cari kebahagiaan die . 

k larh . sampai sini je dila nak share dengan korang , bye-2 ! assalamualaikum . lymore ! ;)


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post