Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
hari bahagia =D
Friday, 7 October 2011 | 00:53 | 0 Rain[s]
okay . dilah nak cerite pasal sorang abang ni . due hari dah die baik dengan dilah . hehe ! baik gyla-2 lhaa . kite tukar cincin . sembang same-2 . minum air dilah . huaa ! baik gyla-2 lhaa . tak tau lhaa nak cakap macam mane baik die . 

lepastu kan . ade lhaa lagi sorang abang form 4 ni ejek kami due orang . haha ! lawak kan ? padahal kite takde pape hubungan pun . kwan macam biase je . cume terlebih rapat lhaa katekan . haha ! seronok lhaa dapat kawan macam abang tuh . sporting sgt-2 ! layan dilah macam adik die sendiri . hakhak . gedik sekejap sebab terlalu seronok lhaa katekan .

thanx to abang yang sporting tu sebab sanggup layan kerenah budak-budak macam dilah ni . takpe-2 . nanti minggu depan kite tukar cincin lagi nah ! sayang ampa .

okay lhaa . sampai sini je dilah nak kongsi dengan blogger-2 sume .assalamualaikum .

this note to : SAIFUL MIRZA 



Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post