Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
huhuh =(
Friday, 30 September 2011 | 19:15 | 0 Rain[s]
sory lah lame tak update blog ni hah . takde mood satu , busy satu n mcm2 lg lah . sekarang dilah nak cerite pasal kesedihan yang melanda diri dilah ,,

semuanye hilang kan ?? mule-2 naim , then abang ikram . lps abg ikram sape pulak ?? adoii . tension dibuatnye , hanye disebabkan ayat yang menyakitkan hati abg ikram sajee abes sumenye . huhu . sedih sangat . tapi salah dila jugak , pentingkan diri sendiri , ni lah balasannye .. mase dilah face to face dengan abang ikram . ade lah tige org abg yg baik hati dtg advice dilah . thanx to mereka-2 . sayang merekaa ! thanx to abang faiz , abang aiman n abang epul . a lot of thanx yeah ?? sory jugak sebab dilah ego . diorang ade cakap kerana nila setitik , abes susu sebelanga kod , maklumlah , dilah tak reti peribahasa sangat un .. hmm .

sampai sini je lah dila post keh ? dilah tade mood . nnty dilah update laen . keh , bye-2 ! lymore !

to abang ikram : sory 4 everything that i have done to youu , i love you !

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post