Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
sedih sangat :'(
Saturday, 13 August 2011 | 00:41 | 0 Rain[s]
dila dah putus dengan kakak angkat dila , huhu , sdeyh lah jugak . name dye FARAHANIM ;)
tapi saat indah bersama dia dulu sekarang tinggal kenangan sudah . dila tak tau nak tulis ape sekarang disebabka terlalu sdeyh . kitorang baru jea ari SABTU , 13 OGOS 2011 , pukul 3.30 , dila tau dye dah tak sayangkan dila lagipulak dye dah adik ade angkat baru iaitu FATIN SURAYA , huhu . biarlah , asalkan diorang dapat kebahagiaan masing-2 . dila doakan diorang bahagia dunia akhirat , tahniah jugak untuk su sebab dapat amik kak anim dari dila , HEBAT lah jugak pompuan tuh , tapelah . biarkan jelah dekat dye , bende dah lepas tak boleh diungkit walaupun hati tengah sakit . anyway , to kak anim , hope u happy with ur sister ;) gambar-2 ni sume tinggal kenangan je bagi dila . dila nak cakap at kak aim ni , dila sayang kak anim sangat-2 !



ni lah kenangan terindah dila bersama kak anim . sekarang dila terpaksa lepaskan die . harap sangat su bole jage dye leklok . k larh , dila da tak nak cakap banyak-2 ! buat pening otak je pikir bende ni , k larh kak anim . salam sayang yang terakhir tuk kak anim , bye , 


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post