Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
result exam =((
Sunday, 28 August 2011 | 23:40 | 0 Rain[s]
huhu , sedih lah jugak kan ? teruk lah exam dila kali ni . drop ! huhu . markah banyak lah jugak turun yang sedihnye math lah ! lg 1 markah je nak dapat A , tapi nak buat macam mane kn ? maybe markah tu je kod yang dilah mampu buat . huh ! yang bertambah sedihnye sains la . fail terus ! daripada A turun E terus kod . tak boleh bayang sungguh , tapi tak tau jugak macam mane bole fail . huhu . biar lah . bende dah lepas kan ? 

okay sekarang dilah nak senaraikan markah exam dilah eh ? tapi jangan cakap-2 belakang tau tau . =((

MATH : 74%
BI : 90%
SV : 98%
GEO : 50%
KKQ : 51%
SN : 34%
SEJ : 46%
BA : 47%
ICTL : 86%
BM : 78%
KH : 56%
PI : 68%

okay , setakat ni kalau calculate sume markah dilah dapat 778% . huhu . sedih yang teramat . nak buat macam mane kan ? dila ni suke main n suke tido dalam kelas , malas ulangkaji , time prep bersembang . ni lah balasannye . hmm , maybe sampai sini je kod dila nak share dengan korang , k lah , bye-2 blogger-2 yang laen . assalamualaikum ;))


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post