Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
malam yang amat membosankan !
Saturday, 13 August 2011 | 10:02 | 0 Rain[s]
huh ! tak tau lah nak buat ape sekarang , teramat membosankan kot ! tapi dila macam ade cerita pulak yang hendak diceritakan ;) beginilah permulaannye ,

dila ade sorang abang angkat , dila sayangg dia sangat-2 ! dila dah pun anggap dye macam abang kandung dila sendiri , name penuh dye Muhd Ikram bin Dasir ;) dye jadik abang angkat dila baru je minggu lepas aritu mase ari jumaat , tapi kan sehari sebelum dila jdik adik angkat dye , dye ade belanje dila kebab ayam . hehe ;) seronok lah jugak . dye ni baik sangat-2 lah . boleh dikatakan teramat baik jugak lah . die ni pandai kawad jugak :) macam abah dila lah jugak , 

abang ikram ni pelik jugak orangnye , kalau dye dah buat keputusan dye nak bende tu , so bende tuh je lah yang dye nak ;) tapi kalau time dye serius tuh , memang serius bebenor :) takot lah jugak nan dye uh . hehe =D ..

dila sayang abang ikram , tade sape bole ganti dye . uhuhh ! nak tengok tak diri dye ? meh sini dilah letak gambar .. =))


ni la abang dila tu . hensem kan > hehe :) sayang abang ! 

okay lah . sampai sini je kot dila nak sampaikan cerita pasal abang dila . hehe ;) bubyeee ! Assalamualaikum <3


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post