Status ; HELLO. MY NAME IS SITI NUR ADILAH. BETTER KNOWN AS DIDIE. ENJOY THIS TEMPLATE ORIGHT? MUCH LOVEE!
Superb Awesome Girl
ini cerita kami ;)
Sunday, 21 August 2011 | 06:43 | 0 Rain[s]

Ini cerita kami berdua ;) hakhak !



okay , dah 11 bulan 3 minggu n 3 hari dah kan kite couple sayanggg ? hehe ! suke-suke . dah nak hampir setahun dah pun . hmm , tapi kitorang ni selalu sangat bergaduh . hehe ! yang suke carik pasal dulu dilah lah . ahaks ! -_- 

suke gaduh nan naim ni , nanti die pujuk . fuhhh ! memang hebat lah kalau die pujuk , kadang tuh termakan lah jugak dengan pujukan die tu . hehe ! suke suke suke =,= ..
tapi kan kenape perlu ade perampas eh ? kadang tuh tak faham jugak dgn keadaan . hmmm ! ape yang perlu buat ? bersabar je lah untuk menghadapi dugaan ;)

kalau nak tau , bape kali dah kitorang putus tapi couple blek . heeh ;) tade cpea un tao . hakhak ! kesian kesian kesian =P walaupun putus , sebenarnye , tak rela un nak lepaskan die coz dilah cintakan die sangat sangat ! tak boleh lupekan die , tak leh nak tinggalkan die . die uh cengeng jugak kekadang , kalau orang mintak putus sikit dah nak nanges , hahah ! lawak-2 .

kitorang un tak tau macam mane kitorang bole couple ;) hehe ! ingat lagi kenangan manis bersama die . hahahahah ! nak tergelak lah pulakk ;) lawak sangat , hmm . 

ok lah , sampai sini je kod cerita ni , dah penat nak tulis . heheh =D nnti kalau sempat dila update lagi ye ,
okay , bye ! Assalamualaikum . 

to : Muhd Naim Izanee
I Love You So Much Sayanggg ;)

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post